Servicii

01
Epilare laser diode
Depilight PRO-echipamentul de ultima generație de epilare cu laser diode 808 nm. Cu Depilight PRO ședințele sunt absolut nedureroase, mai scurte și mai puține la număr. Depilight PRO lucrează atât pe piele bronzat, cât și cu firul de păr deschis la culoare.
Pret 200 lei Timp 30 min
02
Tratamentul scalpului
Mezoterapie fractionala sau injectabila: stopeaza căderea părului, stimulează regenerarea și creșterea părului, îmbunătățește calitatea părului, etc.
Pret 80 lei
03
Tratamentul hiperhidrozei
Mezoterapia injectabila este cea mai sigură și eficientă metodă de tratament a transpirație în exces, presupune injectarea substanței active în zonele cu hiperhidroza
Pret 20lei/impuls Timp 30 min
04
HImFU Corporal
Terapie unica, patentata pentru slabirea localizata prin unde focalizate, care distrug garantat si in siguranta 7-8 milioane de adipocite – rezultatele sunt masurabile in centimetri pierduti dupa fiecare sedinta.
05
Regenix
HIFU Smas lifting - înlocuiește liftingul chirurgical. Corecția ovalului feței, accentuarea pometilor, ridicarea pleoapele (blefaroplastie nechirurgicala), diminuarea ridurilor adânci, eliminarea ridurilor mimice, etc.e
Pret 20lei/impuls
06
CryoRadiofrecventa Corporal
Este o procedura shock cu efecte spectaculoase pe partea de liftare, compactare, anticelulitic si laxitate. Reducere aspectului inestetic de ,,coaja de portocala”, topeste instant grasimea intarita din celulele, numita si terapia ,,fierului de calcat”.

Instagram

Alăturate nouă pe instagram și fii mereu la curent cu ofertele noastre

@sculptor_face_and_body